Pono e hoʻolako ʻia ka hoʻolālā o loko me ke kukui strip?ʻOi aku ka maikaʻi o nā kukui LED no ʻelima mau wahi i ka hoʻonaninani hale

Hoʻokomo mālie ke kukui strip i ke kukui o ka hale.Eia nō naʻe, manaʻo kekahi poʻe he mea pono ʻole ke kau ʻana i ke kukui strip, a hoʻonui pū i ke kumukūʻai o ka hoʻonaninani.ʻO ka ʻoiaʻiʻo, inā hiki iā ʻoe ke hoʻohana maikaʻi i ka māmā strip, ʻaʻole hiki iā ia ke hoʻokō wale i ka koi kukui, akā hoʻohui pū i nā papa i ka hoʻolālā o loko.
kiʻi1
ʻElima mau koho maikaʻi loa no ka hoʻokomo ʻana i ke kukui strip i ka hoʻolālā o loko.
1. E ho'okomo i ke kukui ma ka lanai a me ke keena kamaa
Ma muli o ka nāwaliwali o ke kukui o ka lānai, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i kahi pūʻulu o nā kukui inductive ma nā paia o ka lānai, a me nā keʻena kāmaʻa.Ke wehe ʻia ka puka, e hoʻā ʻakomi ke kukui strip.
kiʻi2
2. E hoʻokomo i ke kukui ʻōniʻoniʻo i loko o ke kīʻaha
He kūpono ke kau ʻana i ke kukui ʻāʻī ma lalo o ke keʻena kīhini a me ka lihi o ke keʻena.Ma ke ʻano he kukui hoʻohui, he pōʻeleʻele kekahi mau wahi o ka lumi kuke, he koho maikaʻi ia e hoʻolako i kahi kukui ʻoniʻoni.
kiʻi3
3. E hoʻouka i ke kukui ma luna o ke kapa lole
He mea maʻalahi ka hoʻokomo ʻana i ke kukui strip ma luna o nā ʻaʻahu a me ka waihona puke.ʻAʻole hiki ke kōkua wale i ka māmā Strip iā mākou i ka lawe ʻana i nā mea, akā ʻoi aku ka nani.
kiʻi4
4. E hoʻouka i ke kukui ma lalo o kahi moe
ʻO ka hana o ke kukui strip ka hoʻoponopono ʻana i ka lewa.Hiki i ka hoʻokomo ʻana i ke kukui ʻili ma lalo o ka moena a me ka paia hope ke hana i kahi ea mehana a palupalu.He mea maʻalahi no nā ʻohana, ʻoi aku ka poʻe kahiko e hele i ka lua.ʻAʻole e hoʻopilikia ke kukui hoʻokomo ʻokoʻa i nā poʻe ʻē aʻe, a he mea maikaʻi i nā makuahine ke mālama i kā lākou pēpē.
kiʻi5
5. E hoʻouka i ke kukui ma ka lihi o ke aniani
Hiki ke ho'omālamalama i ka ho'okomo 'ana i ke kukui ma ka lihi o ke aniani ke hana mākou i mua o ke aniani.
kiʻi6
Hoʻohana ʻia ke kukui ʻāpana LED no ka hoʻolālā o loko, e hoʻomaʻamaʻa a ʻoluʻolu hoʻi nā kukui hale holoʻokoʻa.I ka manawa like, hiki i ke kukui LED ke hoʻokō i kahi wahi hoʻonohonoho waiwai.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-29-2022